Welkom

Informatie over coronavirus.

Geachte Patiënt,
In verband met de verscherpte maatregelen vanwege het coronavirus hebben de fysiotherapeuten en osteopaten in Haaksbergen besloten geen behandelingen meer op de praktijk aan te bieden.
Alle praktijken zijn wel telefonisch bereikbaar voor consulten en bieden ondersteuning via oefenprogramma`s en beeldbellen.
Wij hopen dat we vanaf 28 april onze normale dienstverlening weer kunnen oppakken.
Gezonde groet,
Team Fysiotherapie Buurse

Welkom bij Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie Buurse! Door onze praktijk locatie in het sportcomplex “de Trefkoel” beschikt de praktijk naast een zeer ruime behandelruimte over een fitness ruimte een gymzaal en nabij gelegen sportvelden.

De praktijk biedt mede hierdoor naast reguliere fysiotherapie nu ook manuele therapie, sportfysiotherapie en gespecialiseerde kinder-fysiotherapeutische behandelingen aan. Meer informatie over ons therapie aanbod vindt u op onze site.

Daarnaast werken wij samen met nabij gelegen fysiotherapie praktijken o.a. Fysiotherapie Helmerhoek in Enschede en Fysiotherapie Rietmolen in de Rietmolen. Door deze samenwerking bestaat de mogelijkheid gespecialiseerde kinder-fysiotherapeutische behandelingen niet alleen in Buurse aan te bieden maar ook op deze locaties. Daarnaast biedt Fysiotherapie de Helmerhoek ons de mogelijkheid om aanvullend echo onderzoek en of shockwave therapie in te zetten voor het stellen van de juiste diagnose of ter ondersteuning van uw revalidatie.

Verder behandelen wij in overleg ook op andere locaties, zoals op scholen , kinderdagverblijven en aan huis.

Wij zijn geregistreerd in het register van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en jeugdgezondheidszorg (NVFK), het BIG-register (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) en het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Onze praktijk